Gipuzkoako Pintxo Txapelketa irabazi du Naiara Abandorekin batera ‘Antxue’ pintxoarengatik. Txapelketaz, pintxoez eta Danakoz gain, pandemia ostalaritzan uzten ari den ondorioak ere izan ditu hizpide sukaldariak.
Bi sari irabazi ditu Danako jatetxeak IV.Alkorta Bakailao Txapelketan: lehen postua eta Bakailaoaren Tratamendu Onenaren Saria.
"Sentsazio deskribaezina izan da. Beti ikusi dugu saria harrapaezin bezala, baina orain gure eskuen artean dugu", adierazi dute jatetxeko David Rodriguez eta Naiara Abandok.
Berriki izandako Gipuzkoako Pintxo Lehiaketako lehen saria eskuratu du Hondarribiko establezimenduak, eta originaltasunarena, Irungoak.
Irungo Danako jatetxeko David Rodriguez sukaldariak hirugarren finalaurrekorako pasea lortu berri du, 2017ko Urteko Sukaldaria txapelketa gastronomikoan. Finalaurrekoa, Bilbon, Leioako Ostalaritza Eskolan jokatu dute.
Repsol Gidak eguzki bat eman dio Irungo Danako jatetxeari, lehenengoz. Hiriko hirugarren jatetxea da eguzki bat lortzen.
Irungo Danako jatetxeko sukaldaria Madrilen izango da gaur eta bihar artean estatuko pintxo eta tapa onenaren sariaren lehian.
'Antxue' pintxoarekin izan dira garaile Danako jatetxeko David Rodriguez eta Naiara Abando.
Danako jatetxeak San Sebastian Gastronomikaren barruan egin zen iberikoen pintxo txapelketan bi sari lortu ditu. David Rodriguezek egin du pintxoa.
X. Euskal Herriko Pintxo Txapelketako lehen faseko azken proba egingo dute goizean. Orotara, 25 partaide lehiatuko dira, haien artean, Hondarribiko Obispo, Gran Sol, Batzoki, Sardara, Kai Zaharra eta Danontzat, eta Irungo La Canasta eta Amona Kattalin.