Hiri osoko ostalaritza sustatzeko asmoz, Denok Bat ostalaritza elkarteak jarduerak antolatu ditu urriko azken bi asteburuetarako.
‘Kostaldeko euskal sukaldaritza’ erakusketak bidaia ezberdin bat eskaintzen dio bisitariari, alegia, bertako sukaldaritzak jasandako eraginen gaineko, eta ezustekoz betetako bidaia historikoa.
Erromatarren gastronomia nolakoa zen irudikatu dute erakusketa batean, eta zer nolako eragina izan zuen Euskal Herriko sukaldaritzan. Proiekturako, Felix Manso, Iñigo Lavado eta Gorka Txapartegi sukaldariak bidelagun izan ditu Oiasso museoak.
Kenyako hamabi emakumeren sukaldaritza ikasketak ordaintzeko Elkarrekin Bai egitasmoa sortu dute. Gipuzkoako 20 sukaldari baino gehiagok hartuko dute parte.
Atzo banatu ziren Repsol gidak ematen dituen eguzkiak. Guztira, hamar eguzkirekin saritu dituzte Bidasoko eta Oarsoaldeko bost jatetxe.