Bilatu
Sartu
  • izan HITZAKIDE
  • nor gara
  • zozketak
  • eskaintzak
  • denda
  • hemeroteka
Bilatu
  • Albisteak
    • Gaiak
      • Aisia
      • Ekonomia
      • Euskara
      • Gizartea
      • Hirigintza
      • Ingurumena
      • Jaiak
      • Kirola
      • Kultura
      • Politika
      • Udala
      • Orokorra
    • Herriak
      • Hondarribia
      • Irun
    • Generoak
      • Albisteak
      • Editorialak
      • Elkarrizketak
      • Erreportajeak
      • Iritzia
      • Kronikak
      • Publirreportajeak
  •  Multimedia
    • Argazkiak
    • Bideoak
  • Agenda
    • Zerrenda
    • Hilabetea
    • Agendan parte hartu
  • Zozketak
  • Eskaintzak
  • Denda
  • ADIMEN ARTIFIZIALA
  • Zerbitzu gida
  • Nor gara
  • Argitalpen politika
  • Aniztasun politika
  • Pribatutasun politika
  • Cookieak
  • izan HITZAKIDE
  • nor gara
  • zozketak
  • eskaintzak
  • denda
  • hemeroteka
Sartu
Gizartea

Tatapas Gastroteka Espainiako aperitibo onenaren finalera iritsi da

Avilesen lehiatuko dira datorren astean, beste 7 parte hartzaileren aurka. Lehiaketa 101 tabernaren eta jatetxeren artean egin da.

'Geoda Marina'
Urko Iridoy Alzelai
Hondarribia
2025/12/04

Avilesen (Asturias, Espainia) Espainiako aperitibo onenaren bila dabiltza. Hainbat bozketa izan ondoren, Euskal Herriko ordezkari bakara da Tatapas. Hurrengo astean egingo dute Asturiaseko kostaldeko hirian. Orain arte, El aperitivo perfecto. Campeonato de España webgunean bozkatu dute erabiltzaileek, eta galbahe bat egin ondoren, zortzi parte hartzailek lortu dute finalerako sarrera.

Guztira 101 taberna eta jatetxek hartu dute parte lehiaketan. Esan bezala, bozketa webguneko erabiltzaileek egin dute, Tatapas Gastrotekan haien aperitiboa probatu ondoren. Tatapasko sorkuntza Geoda Marina da. Ganbak baratxuriarekin bezalako klasiko batean oinarritu dute platera. Oinarrian aza morez egindako kurruskari bat du, gurin ketuz margotua, piperbeltz kaienarekin, eta gainean ganaba tartar bat, olio eta piperrauts gatz limaz ondua. Amaitzeko, baratxuri errearen krema, zilantro eta perrexilezko krematsua, baratxuri frijituak, karabinerozko perlak eta laranjarekin egindako gela. 

“Ilusio handia”

Gastrotekako kideak poztasun handia erakutsi dute sare sozialen bidez. “Ilusio handia egiten digun albiste bat da. Gainera, Euskal Herriko ordezkari bakarra gara, eta horrek sekulako ilusioa sentiarazten digu, eta, batez ere, esker ona”. Gainera, haiei botoa eman dieten erabiltzaileei zuzendu zaie: “Eskerrik asko Itsas Geoda dastatzera etortzeagatik, zuen botoengatik eta egun hauetako babesagatik. Finalean ikusiko gara gure esku dagoen guztia emanez”.

Azken berriak

Harpidetu zaitez gure buletin irekira!
Astekarko eduki nagusiak, asteko albiste ikusienak, martxan ditugun zozketa eta egitasmoak, asteburuko egitarauen agenda eta askoz gehiago!
Ostiralero zure posta elektronikoan.

Harpidetu

Datuak ondo jaso dira. Eskerrik asko.

Izen-abizenak eta posta elektronikoa sartu behar dira.

Posta elektronikoak ez du formatu zuzena.

Arazo bat gertatu da eta ezin izan da izena eman. Jarri gurekin harremanetan mesedez eta barkatu eragozpenak (Akatsaren kodea:).



Zerbitzu Gida

 

 

Agenda

Eguraldia

Iturria:tiempo.com

Azken 7 egunetako irakurrienak

 

 

 

Azken berriak

Harpidetu zaitez gure buletin irekira!
Astekarko eduki nagusiak, asteko albiste ikusienak, martxan ditugun zozketa eta egitasmoak, asteburuko egitarauen agenda eta askoz gehiago!
Ostiralero zure posta elektronikoan.

Harpidetu

Datuak ondo jaso dira. Eskerrik asko.

Izen-abizenak eta posta elektronikoa sartu behar dira.

Posta elektronikoak ez du formatu zuzena.

Arazo bat gertatu da eta ezin izan da izena eman. Jarri gurekin harremanetan mesedez eta barkatu eragozpenak (Akatsaren kodea:).

  • 943 34 03 30
  • oarsobidasoa@hitza.eus
  • Irun kalea, 8, Errenteria-Orereta 20100
  • Nor gara
  • Argitalpen politika
  • Aniztasun politika
  • Pribatutasun politika
  • Cookieak
Babesleak:
Hasi saioa HITZAkide gisa

Saioa hasten baduzu, HITZAkide izatearen abantailak baliatu ahal izango dituzu.

HITZAkide naiz, baina oraindik ez dut kontua sortu SORTU KONTUA

Zure kontua ongi sortu da.

Hemendik aurrera, zure helbide elektronikoarekin eta pasahitzarekin konektatu ahal zara, HITZAkide izatearen abantaila guztiak baliatzeko.

Sartutako datuak ez dira zuzenak.
Zure kontua berretsi gabe dago.
 
 
 
(Pasahitza ahaztu duzu?)
 
 
SARTU
 
Pasahitz berria ezarri da eta zure helbide elektronikora bidali da.
Sartutako datuak ez dira zuzenak.
 
(Identifikatu)
 
 
 
 
BIDALI
 

Ezagutu HITZAkide izatearen abantailak eta aukeratu HITZAkide izateko gustuko modalitatea

HITZAkide izan nahi dut
Aldatu zure pasahitza
Pasa hitza ondo aldatu da.
 
 
 
 
 
 
 
Aldatu
 
Oraindik ez zara HITZAkide?

Tokiko informazioa profesionaltasunez eta euskaratik, modu librean kontatzea da gure eginkizuna. Horretarako zure ekarpena beharrezkoa da, eta ongi maitatzeko modurik zintzoena da HITZAkide egitea.

Ezagutu HITZAkide izatearen abantailak eta aukeratu HITZAkide izateko gustuko modalitatea.

HITZAkide izan nahi dut

Tokiko informazioa profesionaltasunez eta euskaratik, modu librean kontatzea da gure eginkizuna. Horretarako zure ekarpena beharrezkoa da, eta ongi maitatzeko modurik zintzoena da HITZAkide egitea.