• Aisia
  • Ekonomia
  • Euskara
  • Gizartea
  • Hirigintza
  • Ingurumena
  • Jaiak
  • Kirola
  • Kultura
  • Orokorra
  • Politika
  • Udala
  • Hondarribia
  • Irun
  • Albistea
  • Editoriala
  • Eduki babestua
  • Elkarrizketa
  • Erreportajea
  • Iritzia
  • Kronika
  • Ainhoa Mariezkurrena Etxabe
  • Aitor Odriozola Zubillaga
  • Aitziber Zapirain
  • Aizpea Amas
  • Aizpea Amas Agirre
  • Alaine Aranburu Etxegoien
  • Ane Mendizabal Sarriegi
  • Asier Perez-Karkamo
  • Beñat Agirresarobe
  • Beñat Trigo
  • Ekaitz Zabalza
  • Erik Gartzia
  • Erik Salazar
  • Ikerne Zarate
  • Imanol Saiz
  • Joseba Arratibel Ladron
  • Judas Arrieta
  • June Romatet Ibarguren
  • Leire Perlines
  • Maddi Goikoetxea Juanena
  • Mikel Del Val
  • Mikel Martinez
  • Oarso Bidasoko Hitza
  • Oier Iriarte Arrondo
  • Olaia Gerendiain
  • Rebeka Ruiz
  • Urko Etxebeste
  • Urko Iridoy Alzelai
Bilatu
Sartu
  • izan HITZAKIDE
  • nor gara
  • zozketak
  • eskaintzak
  • denda
  • hemeroteka
  • Aisia
  • Ekonomia
  • Euskara
  • Gizartea
  • Hirigintza
  • Ingurumena
  • Jaiak
  • Kirola
  • Kultura
  • Orokorra
  • Politika
  • Udala
  • Hondarribia
  • Irun
  • Albistea
  • Editoriala
  • Eduki babestua
  • Elkarrizketa
  • Erreportajea
  • Iritzia
  • Kronika
  • Ainhoa Mariezkurrena Etxabe
  • Aitor Odriozola Zubillaga
  • Aitziber Zapirain
  • Aizpea Amas
  • Aizpea Amas Agirre
  • Alaine Aranburu Etxegoien
  • Ane Mendizabal Sarriegi
  • Asier Perez-Karkamo
  • Beñat Agirresarobe
  • Beñat Trigo
  • Ekaitz Zabalza
  • Erik Gartzia
  • Erik Salazar
  • Ikerne Zarate
  • Imanol Saiz
  • Joseba Arratibel Ladron
  • Judas Arrieta
  • June Romatet Ibarguren
  • Leire Perlines
  • Maddi Goikoetxea Juanena
  • Mikel Del Val
  • Mikel Martinez
  • Oarso Bidasoko Hitza
  • Oier Iriarte Arrondo
  • Olaia Gerendiain
  • Rebeka Ruiz
  • Urko Etxebeste
  • Urko Iridoy Alzelai
Bilatu
  • Albisteak
    • Gaiak
      • Aisia
      • Ekonomia
      • Euskara
      • Gizartea
      • Hirigintza
      • Ingurumena
      • Jaiak
      • Kirola
      • Kultura
      • Politika
      • Udala
      • Orokorra
    • Herriak
      • Hondarribia
      • Irun
    • Generoak
      • Albisteak
      • Editorialak
      • Elkarrizketak
      • Erreportajeak
      • Iritzia
      • Kronikak
      • Publirreportajeak
  •  Multimedia
    • Argazkiak
    • Bideoak
  • Agenda
    • Zerrenda
    • Hilabetea
    • Agendan parte hartu
  • Zozketak
  • Eskaintzak
  • Denda
  • ADIMEN ARTIFIZIALA
  • Zerbitzu gida
  • Nor gara
  • Argitalpen politika
  • Aniztasun politika
  • Pribatutasun politika
  • Cookieak
  • izan HITZAKIDE
  • nor gara
  • zozketak
  • eskaintzak
  • denda
  • hemeroteka
Sartu
Kultura

Ardoa eta jana uztarzeko XI. jardunaldiak antolatu dituzte

Azaroaren 13tik 28ra bitartean Hondarribiko XI. Uztartze Jardunaldiak antolatu ditu ostalaritza elkarteak. 35 urtetik beherako gazteei zuzendutako afaria eta urdaiazpikoa labainarekin mozten ikasteko ikastaroa ere antolatu dituzte.

admin
Bidasoa
2014/11/08
Menu bereziak prestatu dituzte ardoarekin uztartzeko.

Menu bereziak prestatu dituzte ardoarekin uztartzeko.

Hilaren 13an ekingo diote Hondarribiko XI. Uztartze Jardunaldiei. Azaroaren 28ra arte janaria eta ardoa dastatzeko hitzordu ugari izango dira herritarren eskura eta ez nolanahikoak gainera. Izan ere, bai menuak, bai ardoak ere, “kalitate handikoak” izango direla adierazi dute antolatzaileek. Gazteei zuzendutako saioa ere antolatu dute ostalaritza elkartekoek. Hala, Hondarribiko hainbat jatetxek izena eman dute jardunaldietan, hala nola, Abarkak, Enbatak, Sebastianek, Laiak eta Alamedak. Gainera, uztartze afarietan parte hartzen duten lagunek Azken Portu tabernan zerbait kontsumitzeko txartela jasoko dute afarien ondoren. Ondokoa da egitaraua:
  • Azaroaren 13a: Urdaiazpikoa labainarekin mozten ikasteko ikastaroa izango da Enbata jatetxean 18:00etan abiatuta eta hiru ordu luzez. Urdaiazpikoa mozteaz gain, dastatu ere egingo dute parte hartzaileek. Muga upategiko ardoarekin uztartuko dute urdaiazpikoa. Ikastaroak 30 euroko kostua du. Interesatuak 943 641054 telefono zenbakira dei dezakete.
  • Azaroaren 14a: Laia erretegiak Jon Ayalaren menua eta Tandem upategiko ardoa eskainiko ditu. Nafarroako jatorrizko izendapena duen ardoa da Tandem. 45 euroren truke maridaje afarian parte har dezakete interesatuek. 943 646309 telefono zenbakira deitu behar da horretarako.
  • Azaroaren 15a: Errioxako Muga upategiko ardoa eta Enbatako David Carrera sukaldari nagusiaren jana dastatzeko aukera izango da. 40 euroko prezioa finkatu dute horretarako. Telefonoa: 943 641054.
  • Azaroaren 20a: Alameda jatetxeko Gorka Txapartegiren txanda iritsiko da. Sukaldariak prestatutako jana Enate upategiko ardoarekin uztartzeko aukera eskura izango da. Somontanoko (Huesca, Aragoi) jatorrizko izendapena du Enatek. 55 euroko kostua du afariak eta 943  642789 zenbakira deitu behar dute interesatuek hitzordua finkatzeko.
  • Azaroaren 22a: Miguel Soto Sebastian jatetxeko sukaldari nagusiaren txanda izango da. Une nuit parisienne izenpeko menua prestatu du Sotok hitzordurako eta Piper-Heidsieck xanpainarekin uztartuko du afaria. Denera, 55 euro izango dira. Interesatuak 943 640167 telefonora hots egin behar dute.
  • Azaroaren 27a: Gazteak & Gastro izenpean, 35 urtetik beherako gazteei zuzendutako saioa antolatu dute. Alameda jatetxean finkatu dute hitzordua eta Enate upategiko ardoekin uztartzeko diseinatuko da menua. 35 euroren truke maridaje afaria dastatzeko aukera izango dute gazteek. Interesatuak 943 642789 telefonora deitu beharko dute.
  • Azaroaren 28a: Abarka jatetxeak itxiko ditu aurtengo jardunaldiak.Errioxako Viña Pomal ardoarekin, Duero Erriberako Legaris ardoarekin, eta hainbat Codorniu cavekin (Gran Codorniu, Vintage 2011 eta Reina Mª Cristina Vintage) uztartuko da Natxo Garciak diseinatutako menua. Behin afaria bukatuta, kafearekin, Gin Voortrekker ginebrarekin eta Zafra Master 21 urteko erreserbarekin bukatuko da afaria. 45 euroan finkatu dute menuaren prezioa. Interesatuak 943 641991 zenbakira dei dezakete.
Azken berriak

Harpidetu zaitez gure buletin irekira!
Astekarko eduki nagusiak, asteko albiste ikusienak, martxan ditugun zozketa eta egitasmoak, asteburuko egitarauen agenda eta askoz gehiago!
Ostiralero zure posta elektronikoan.

Harpidetu

Datuak ondo jaso dira. Eskerrik asko.

Izen-abizenak eta posta elektronikoa sartu behar dira.

Posta elektronikoak ez du formatu zuzena.

Arazo bat gertatu da eta ezin izan da izena eman. Jarri gurekin harremanetan mesedez eta barkatu eragozpenak (Akatsaren kodea:).

Zerbitzu Gida

 

 

Agenda

ekaina 2025

al.ar.az.og.ol.lr.ig.
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6

Eguraldia

Iturria:tiempo.com
  • Hondarribia
  • Irun

Azken 7 egunetako irakurrienak

 

 

 

Azken berriak

Harpidetu zaitez gure buletin irekira!
Astekarko eduki nagusiak, asteko albiste ikusienak, martxan ditugun zozketa eta egitasmoak, asteburuko egitarauen agenda eta askoz gehiago!
Ostiralero zure posta elektronikoan.

Harpidetu

Datuak ondo jaso dira. Eskerrik asko.

Izen-abizenak eta posta elektronikoa sartu behar dira.

Posta elektronikoak ez du formatu zuzena.

Arazo bat gertatu da eta ezin izan da izena eman. Jarri gurekin harremanetan mesedez eta barkatu eragozpenak (Akatsaren kodea:).

  • 943 34 03 30
  • oarsobidasoa@hitza.eus
  • Irun kalea, 8, Errenteria-Orereta 20100
  • Nor gara
  • Argitalpen politika
  • Aniztasun politika
  • Pribatutasun politika
  • Cookieak
Babesleak:
Hasi saioa HITZAkide gisa

Saioa hasten baduzu, HITZAkide izatearen abantailak baliatu ahal izango dituzu.

HITZAkide naiz, baina oraindik ez dut kontua sortu SORTU KONTUA

Zure kontua ongi sortu da.

Hemendik aurrera, zure helbide elektronikoarekin eta pasahitzarekin konektatu ahal zara, HITZAkide izatearen abantaila guztiak baliatzeko.

Sartutako datuak ez dira zuzenak.
Zure kontua berretsi gabe dago.
 
 
 
(Pasahitza ahaztu duzu?)
 
 
SARTU
 
Pasahitz berria ezarri da eta zure helbide elektronikora bidali da.
Sartutako datuak ez dira zuzenak.
 
(Identifikatu)
 
 
 
 
BIDALI
 

Ezagutu HITZAkide izatearen abantailak eta aukeratu HITZAkide izateko gustuko modalitatea

HITZAkide izan nahi dut
Aldatu zure pasahitza
Pasa hitza ondo aldatu da.
 
 
 
 
 
 
 
Aldatu
 
Oraindik ez zara HITZAkide?

Tokiko informazioa profesionaltasunez eta euskaratik, modu librean kontatzea da gure eginkizuna. Horretarako zure ekarpena beharrezkoa da, eta ongi maitatzeko modurik zintzoena da HITZAkide egitea.

Ezagutu HITZAkide izatearen abantailak eta aukeratu HITZAkide izateko gustuko modalitatea.

HITZAkide izan nahi dut

Tokiko informazioa profesionaltasunez eta euskaratik, modu librean kontatzea da gure eginkizuna. Horretarako zure ekarpena beharrezkoa da, eta ongi maitatzeko modurik zintzoena da HITZAkide egitea.