11 tabernak bat egin dute Hondarribia Pintxo 2.0 ekimenarekin
«Krisi garaiek kontsumitzaileen aukerak murriztu» dituztelako, herriko ostalariek Hondarribiko Pintxo 2.0 ekimena martxan jarriko jarriko dute bihartik aurrera. Portuko hamar tabernak eta Amuteko batek parte hartuko dute ekimenean. «Moda bat dela badakigu, baina Hondarribiko kasuan, bi euroren truke pintxoa eta tragoska eskaintzeaz gain, kalitatea zaindu nahi dugu. Maila handiko lokal eta sukaldariak daude Hondarribian», azaldu zuen ostiralean Ion Bergara Enbata tabernako arduradun eta ekimeneko partaideak. Asteazken eta ostegunero Hondarribiko Pintxo 2.0 ekimena asteazken eta ostegunero egingo dute, eta bertako tabernariek eta Hondarribiko Ostalaritza Elkarteak sustatuta sortu dute. Astero izango da eskaintza berezia —jaiegunetan eta jai bezperatan izan ezik—, eguerdian eta gauean, ekainaren 21a arte. «Bezeroak erakarri eta bertako ostalaritza dinamizatu nahi dugu, baina hondarribiarrei zuzenduta dago bereziki, pintxo berriak eskainiko baititugu astero, ardo edo bestelako edariekin lagunduta», azaldu zuen Bergarak. «Pintxo-poteak arrakasta izango duela uste dugu, eta jendea astegunetan gugana hurbiltzea espero dugu», adierazi zuen ostiralean Enbata tabernako jabeak. 11 parte hartzaile Hiru hilabetez Hondarribiko Pintxo 2.0 ekimenean parte hartuko duten hamaika tabernak honakoak dira: San Pedro kaleko Ardoka, Goxodenda, Ignacio, Itxaropena, Lekuona, Txantxangorri eta Yola Berri; Zuloaga kaleko Hondar; Almirante Alonso kaleko Kai Zaharra eta Amute auzoko Casa Manolo. Ekimenaren bultzatzaileek nabarmendu dutenez, ez dira izan Hondarribian ekimena martxan [...]
«Krisi garaiek kontsumitzaileen aukerak murriztu» dituztelako, herriko ostalariek Hondarribiko Pintxo 2.0 ekimena martxan jarriko jarriko dute bihartik aurrera. Portuko hamar tabernak eta Amuteko batek parte hartuko dute ekimenean.
«Moda bat dela badakigu, baina Hondarribiko kasuan, bi euroren truke pintxoa eta tragoska eskaintzeaz gain, kalitatea zaindu nahi dugu. Maila handiko lokal eta sukaldariak daude Hondarribian», azaldu zuen ostiralean Ion Bergara Enbata tabernako arduradun eta ekimeneko partaideak.
Asteazken eta ostegunero
Hondarribiko Pintxo 2.0 ekimena asteazken eta ostegunero egingo dute, eta bertako tabernariek eta Hondarribiko Ostalaritza Elkarteak sustatuta sortu dute. Astero izango da eskaintza berezia —jaiegunetan eta jai bezperatan izan ezik—, eguerdian eta gauean, ekainaren 21a arte. «Bezeroak erakarri eta bertako ostalaritza dinamizatu nahi dugu, baina hondarribiarrei zuzenduta dago bereziki, pintxo berriak eskainiko baititugu astero, ardo edo bestelako edariekin lagunduta», azaldu zuen Bergarak.
«Pintxo-poteak arrakasta izango duela uste dugu, eta jendea astegunetan gugana hurbiltzea espero dugu», adierazi zuen ostiralean Enbata tabernako jabeak.
11 parte hartzaile
Hiru hilabetez Hondarribiko Pintxo 2.0 ekimenean parte hartuko duten hamaika tabernak honakoak dira: San Pedro kaleko Ardoka, Goxodenda, Ignacio, Itxaropena, Lekuona, Txantxangorri eta Yola Berri; Zuloaga kaleko Hondar; Almirante Alonso kaleko Kai Zaharra eta Amute auzoko Casa Manolo.
Ekimenaren bultzatzaileek nabarmendu dutenez, ez dira izan Hondarribian ekimena martxan jarri duten lehenak, izan ere, Alde Zaharreko Etxeberria, Danontzat eta San Nicolas tabernek ere zerbitzu hori ematen dute: «Ostegunetan egiten dute, eta denak lagunak izanik, jendea animatu nahi dugu eskaintza horretaz ere goza dezaten».


