• Aisia
  • Ekonomia
  • Euskara
  • Gizartea
  • Hirigintza
  • Ingurumena
  • Jaiak
  • Kirola
  • Kultura
  • Orokorra
  • Politika
  • Udala
  • Hondarribia
  • Irun
  • Albistea
  • Editoriala
  • Eduki babestua
  • Elkarrizketa
  • Erreportajea
  • Iritzia
  • Kronika
  • Ainhoa Mariezkurrena Etxabe
  • Aitor Odriozola Zubillaga
  • Aitziber Zapirain
  • Aizpea Amas
  • Aizpea Amas Agirre
  • Alaine Aranburu Etxegoien
  • Ane Mendizabal Sarriegi
  • Asier Perez-Karkamo
  • Beñat Agirresarobe
  • Beñat Trigo
  • Ekaitz Zabalza
  • Erik Gartzia
  • Erik Salazar
  • Ikerne Zarate
  • Imanol Saiz
  • Joseba Arratibel Ladron
  • Judas Arrieta
  • June Romatet Ibarguren
  • Leire Perlines
  • Maddi Goikoetxea Juanena
  • Mikel Del Val
  • Mikel Martinez
  • Oarso Bidasoko Hitza
  • Oier Iriarte Arrondo
  • Olaia Gerendiain
  • Rebeka Ruiz
  • Urko Etxebeste
  • Urko Iridoy Alzelai
Bilatu
Sartu
  • izan HITZAKIDE
  • nor gara
  • zozketak
  • eskaintzak
  • denda
  • hemeroteka
  • Aisia
  • Ekonomia
  • Euskara
  • Gizartea
  • Hirigintza
  • Ingurumena
  • Jaiak
  • Kirola
  • Kultura
  • Orokorra
  • Politika
  • Udala
  • Hondarribia
  • Irun
  • Albistea
  • Editoriala
  • Eduki babestua
  • Elkarrizketa
  • Erreportajea
  • Iritzia
  • Kronika
  • Ainhoa Mariezkurrena Etxabe
  • Aitor Odriozola Zubillaga
  • Aitziber Zapirain
  • Aizpea Amas
  • Aizpea Amas Agirre
  • Alaine Aranburu Etxegoien
  • Ane Mendizabal Sarriegi
  • Asier Perez-Karkamo
  • Beñat Agirresarobe
  • Beñat Trigo
  • Ekaitz Zabalza
  • Erik Gartzia
  • Erik Salazar
  • Ikerne Zarate
  • Imanol Saiz
  • Joseba Arratibel Ladron
  • Judas Arrieta
  • June Romatet Ibarguren
  • Leire Perlines
  • Maddi Goikoetxea Juanena
  • Mikel Del Val
  • Mikel Martinez
  • Oarso Bidasoko Hitza
  • Oier Iriarte Arrondo
  • Olaia Gerendiain
  • Rebeka Ruiz
  • Urko Etxebeste
  • Urko Iridoy Alzelai
Bilatu
  • Albisteak
    • Gaiak
      • Aisia
      • Ekonomia
      • Euskara
      • Gizartea
      • Hirigintza
      • Ingurumena
      • Jaiak
      • Kirola
      • Kultura
      • Politika
      • Udala
      • Orokorra
    • Herriak
      • Hondarribia
      • Irun
    • Generoak
      • Albisteak
      • Editorialak
      • Elkarrizketak
      • Erreportajeak
      • Iritzia
      • Kronikak
      • Publirreportajeak
  •  Multimedia
    • Argazkiak
    • Bideoak
  • Agenda
    • Zerrenda
    • Hilabetea
    • Agendan parte hartu
  • Zozketak
  • Eskaintzak
  • Denda
  • ADIMEN ARTIFIZIALA
  • Zerbitzu gida
  • Nor gara
  • Argitalpen politika
  • Aniztasun politika
  • Pribatutasun politika
  • Cookieak
  • izan HITZAKIDE
  • nor gara
  • zozketak
  • eskaintzak
  • denda
  • hemeroteka
Sartu
Gizartea

Stephane Garcia, Europako Erdi Aroko Sukaldari onena

Stephane Garciak, 20 urteko Hondarribiko Laia Erretegiko sukaldariak, Grenoblen (Frantzia) ospatu duten XIV. Europako Erdi Aroko Sukaldari Profesional Gazteen Txapelketa irabazi du. Txapelketan 24 urtez beherako sukaldariek parte hartu dute eta Garcia sukaldariak Landetako ahatea aurkeztu zuen, kanela eta hiru saltsaz lagunduta. Sukaldari gazteak, 20 urteekin, sukaldaritza munduan hainbat sari eskuratu ditu jada; Frantziako Anne-Sophie Pic jatetxeko lehiaketa profesionala, besteak beste, eta Europako azken hau orain. Garcia sukaldariak, bere jaioterriko, Toulusseko (Frantzia) Hostalaritza Eskolan ikasi zuen. eta ikasketak Zarautzeko Aiala Eskolan bukatu zituen, master batekin. Jarraian Donostiako Ni Neu jatetxean praktikak egin zituen, eta gaur egun, Jon Ayalak zuzentzen duen Laia Erretegiko sukaldaria da. Txapelketa zaila Txapelketak plateraren konposizioari dagokionez, oinarri zorrotzak eskatzen ditu. Laiako sukaldariak osagai eta teknika bereziak erabili zituen zapore eta textura ezberdinak lortzeko. Ahatea gutxi egosita egin zuen, eta izterrak aldiz, kanela, ardo, ezti eta mahats zaporearekin. Txapelketa honetan, Brouet de canelle Erdi Aroko errezetaren bertsio berritua eskatzen zuten. Carlos Nuez, laugarren Hondarribiko sukaldaritza maila altua bertako sukaldariek lortu dituzten sariek eta hirian bertan ospatzen dituzten sukaldaritz jardunaldiek ziurtatzen dute. Gran Sol taberna eta Sugarri jatetxeko Bixente Muñoz, herritar sukaldarien erreferente bihurtu da, eta oraingoan, Hondarribiko Goxodenda Jatetxeko Carlos Nuez sukaldaria, laugarren izan da Espainia mailako [...]

admin
Bidasoa
2011/04/06

Stephane Garciak, 20 urteko Hondarribiko Laia Erretegiko sukaldariak, Grenoblen (Frantzia) ospatu duten XIV. Europako Erdi Aroko Sukaldari Profesional Gazteen Txapelketa irabazi du. Txapelketan 24 urtez beherako sukaldariek parte hartu dute eta Garcia sukaldariak Landetako ahatea aurkeztu zuen, kanela eta hiru saltsaz lagunduta. Sukaldari gazteak, 20 urteekin, sukaldaritza munduan hainbat sari eskuratu ditu jada; Frantziako Anne-Sophie Pic jatetxeko lehiaketa profesionala, besteak beste, eta Europako azken hau orain.

Garcia sukaldariak, bere jaioterriko, Toulusseko (Frantzia) Hostalaritza Eskolan ikasi zuen. eta ikasketak Zarautzeko Aiala Eskolan bukatu zituen, master batekin. Jarraian Donostiako Ni Neu jatetxean praktikak egin zituen, eta gaur egun, Jon Ayalak zuzentzen duen Laia Erretegiko sukaldaria da.

Txapelketa zaila
Txapelketak plateraren konposizioari dagokionez, oinarri zorrotzak eskatzen ditu. Laiako sukaldariak osagai eta teknika bereziak erabili zituen zapore eta textura ezberdinak lortzeko. Ahatea gutxi egosita egin zuen, eta izterrak aldiz, kanela, ardo, ezti eta mahats zaporearekin.
Txapelketa honetan, Brouet de canelle Erdi Aroko errezetaren bertsio berritua eskatzen zuten.

Carlos Nuez, laugarren
Hondarribiko sukaldaritza maila altua bertako sukaldariek lortu dituzten sariek eta hirian bertan ospatzen dituzten sukaldaritz jardunaldiek ziurtatzen dute. Gran Sol taberna eta Sugarri jatetxeko Bixente Muñoz, herritar sukaldarien erreferente bihurtu da, eta oraingoan, Hondarribiko Goxodenda Jatetxeko Carlos Nuez sukaldaria, laugarren izan da Espainia mailako Con Mucho Gusto Mudejar txapelketako VI. edizioan. Txapelketa Teruelen ospatu zuten, eta hamar finalisten artean laugarren izan zen. Espainia mailako txapelketan, sukaldari euskaldun bakarra izan zen Carlos Nuez, sukaldari hondarribiarra.

Azken berriak

Harpidetu zaitez gure buletin irekira!
Astekarko eduki nagusiak, asteko albiste ikusienak, martxan ditugun zozketa eta egitasmoak, asteburuko egitarauen agenda eta askoz gehiago!
Ostiralero zure posta elektronikoan.

Harpidetu

Datuak ondo jaso dira. Eskerrik asko.

Izen-abizenak eta posta elektronikoa sartu behar dira.

Posta elektronikoak ez du formatu zuzena.

Arazo bat gertatu da eta ezin izan da izena eman. Jarri gurekin harremanetan mesedez eta barkatu eragozpenak (Akatsaren kodea:).

Zerbitzu Gida

 

 

Agenda

ekaina 2025

al.ar.az.og.ol.lr.ig.
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6

Eguraldia

Iturria:tiempo.com
  • Hondarribia
  • Irun

Azken 7 egunetako irakurrienak

 

 

 

Azken berriak

Harpidetu zaitez gure buletin irekira!
Astekarko eduki nagusiak, asteko albiste ikusienak, martxan ditugun zozketa eta egitasmoak, asteburuko egitarauen agenda eta askoz gehiago!
Ostiralero zure posta elektronikoan.

Harpidetu

Datuak ondo jaso dira. Eskerrik asko.

Izen-abizenak eta posta elektronikoa sartu behar dira.

Posta elektronikoak ez du formatu zuzena.

Arazo bat gertatu da eta ezin izan da izena eman. Jarri gurekin harremanetan mesedez eta barkatu eragozpenak (Akatsaren kodea:).

  • 943 34 03 30
  • oarsobidasoa@hitza.eus
  • Irun kalea, 8, Errenteria-Orereta 20100
  • Nor gara
  • Argitalpen politika
  • Aniztasun politika
  • Pribatutasun politika
  • Cookieak
Babesleak:
Hasi saioa HITZAkide gisa

Saioa hasten baduzu, HITZAkide izatearen abantailak baliatu ahal izango dituzu.

HITZAkide naiz, baina oraindik ez dut kontua sortu SORTU KONTUA

Zure kontua ongi sortu da.

Hemendik aurrera, zure helbide elektronikoarekin eta pasahitzarekin konektatu ahal zara, HITZAkide izatearen abantaila guztiak baliatzeko.

Sartutako datuak ez dira zuzenak.
Zure kontua berretsi gabe dago.
 
 
 
(Pasahitza ahaztu duzu?)
 
 
SARTU
 
Pasahitz berria ezarri da eta zure helbide elektronikora bidali da.
Sartutako datuak ez dira zuzenak.
 
(Identifikatu)
 
 
 
 
BIDALI
 

Ezagutu HITZAkide izatearen abantailak eta aukeratu HITZAkide izateko gustuko modalitatea

HITZAkide izan nahi dut
Aldatu zure pasahitza
Pasa hitza ondo aldatu da.
 
 
 
 
 
 
 
Aldatu
 
Oraindik ez zara HITZAkide?

Tokiko informazioa profesionaltasunez eta euskaratik, modu librean kontatzea da gure eginkizuna. Horretarako zure ekarpena beharrezkoa da, eta ongi maitatzeko modurik zintzoena da HITZAkide egitea.

Ezagutu HITZAkide izatearen abantailak eta aukeratu HITZAkide izateko gustuko modalitatea.

HITZAkide izan nahi dut

Tokiko informazioa profesionaltasunez eta euskaratik, modu librean kontatzea da gure eginkizuna. Horretarako zure ekarpena beharrezkoa da, eta ongi maitatzeko modurik zintzoena da HITZAkide egitea.