Sartu
  • izan HITZAKIDE
  • nor gara
  • zozketak
  • eskaintzak
  • denda
  • hemeroteka
  • Albisteak
    • Gaiak
      • Aisia
      • Ekonomia
      • Euskara
      • Gizartea
      • Hirigintza
      • Ingurumena
      • Jaiak
      • Kirola
      • Kultura
      • Politika
      • Udala
      • Orokorra
    • Herriak
      • Hondarribia
      • Irun
    • Generoak
      • Albisteak
      • Editorialak
      • Elkarrizketak
      • Erreportajeak
      • Iritzia
      • Kronikak
      • Publirreportajeak
  • Agenda
    • Zerrenda
    • Hilabetea
    • Agendan parte hartu
  • Zozketak
  • Multimedia
    • Argazkiak
    • Bideoak
  • Eskaintzak
  • Denda
  • Nor gara
  • Argitalpen politika
  • Aniztasun politika
  • Pribatutasun politika
  • Cookieak
  • izan HITZAKIDE
  • nor gara
  • zozketak
  • eskaintzak
  • denda
  • hemeroteka
Sartu

IX. Udazken Jaia ospatu dute Ttur-ttur Euskaltzaleon Bilguneko kideek

Bidasoa
Orokorra

Larunbatean, IX. Udazken Jaia ospatu zuen Ttur-ttur Euskaltzaleon Bilguneak. Aurtengo urteurrena taldeko euskaltzaleek ospatu dute, beren artean, aurreko urteetan ez bezala. Bazkaria egin zuten, eta aurreko asteetan jokatutako errezeta lehiaketaren emaitza izan zen bazkariko menua. Izan ere, merkataritzan eta ostalaritzan euskararen erabilera areagotzeko egitasmoaren barruan eskualdeko harategietan martxan dagoen haragi errezeta lehiaketa aitzakia hartuta, Ttur-ttur Euskaltzaleon Bilguneko kideek ere errezeta lehiaketa egin dute. Parte-hartzaile guztien errezetak herriko harategietan dauden buzoietan sartuko dituzte orain, abenduaren 4a arte martxan dagoen haragi errezeta lehiaketan parte hartzeko. Bide batez, horixe da Ttur-ttur Euskaltzaleon Bilgunearen helburua: «Herritarrak animatzea harategietako lehiaketan parte hartzera». Oiartzungo sei harategitan daude lehiaketan parte hartzeko buzoiak: Lizar harategian, Odriozola harategian, Zalakain harategian, Jon harategian, Jone harategian eta Martin harategian. 100 euroko erosketa txartela jasoko du irabazleak eskualdeko herri bakoitzean. Irabazleak gutuna utzi duen establezimendu berean egin beharko du gastua. Hilario Arbelaitzek eta Andoni Luis Adurizek osatuko dute epaimahaia. Harategietako errezeta lehiaketaren oinarriak Antolatzaileak: Oarsoaldeko udalak. Oiartzunen, Udala eta Ttur-ttur Euskaltzaleon Bilgunea, merkataritzan eta ostalaritzan euskararen erabilera areagotzeko egitasmoaren barruan kokatzen baita ekimena. Parte-hartzaileak: Oarsoaldeko harategietako bezeroak. Gaia: Lau lagunentzako errezeta, osagai nagusia harategiko produktua izanik. Non eta nola aurkeztu: Errezetak euskaraz eta txukun idatzita aurkeztuko dira, osagaien zerrenda eta platera egiteko [...]

2010/11/24
admin

Larunbatean, IX. Udazken Jaia ospatu zuen Ttur-ttur Euskaltzaleon Bilguneak. Aurtengo urteurrena taldeko euskaltzaleek ospatu dute, beren artean, aurreko urteetan ez bezala.

Bazkaria egin zuten, eta aurreko asteetan jokatutako errezeta lehiaketaren emaitza izan zen bazkariko menua. Izan ere, merkataritzan eta ostalaritzan euskararen erabilera areagotzeko egitasmoaren barruan eskualdeko harategietan martxan dagoen haragi errezeta lehiaketa aitzakia hartuta, Ttur-ttur Euskaltzaleon Bilguneko kideek ere errezeta lehiaketa egin dute.

Parte-hartzaile guztien errezetak herriko harategietan dauden buzoietan sartuko dituzte orain, abenduaren 4a arte martxan dagoen haragi errezeta lehiaketan parte hartzeko. Bide batez, horixe da Ttur-ttur Euskaltzaleon Bilgunearen helburua: «Herritarrak animatzea harategietako lehiaketan parte hartzera».

Oiartzungo sei harategitan daude lehiaketan parte hartzeko buzoiak: Lizar harategian, Odriozola harategian, Zalakain harategian, Jon harategian, Jone harategian eta Martin harategian.

100 euroko erosketa txartela jasoko du irabazleak eskualdeko herri bakoitzean. Irabazleak gutuna utzi duen establezimendu berean egin beharko du gastua. Hilario Arbelaitzek eta Andoni Luis Adurizek osatuko dute epaimahaia.

Ttur-tturren IX. Udazken Jaia

Ttur-tturren IX. Udazken Jaia, bazkaria

Harategietako errezeta lehiaketaren oinarriak

  • Antolatzaileak: Oarsoaldeko udalak. Oiartzunen, Udala eta Ttur-ttur Euskaltzaleon Bilgunea, merkataritzan eta ostalaritzan euskararen erabilera areagotzeko egitasmoaren barruan kokatzen baita ekimena.
  • Parte-hartzaileak: Oarsoaldeko harategietako bezeroak.
  • Gaia: Lau lagunentzako errezeta, osagai nagusia harategiko produktua izanik.
  • Non eta nola aurkeztu: Errezetak euskaraz eta txukun idatzita aurkeztuko dira, osagaien zerrenda eta platera egiteko jarraibideak adieraziko dira bertan eta harategietan jarriko diren kutxatxoetan jasoko dira. Errezetak gutunazalean sartu, egilearen izen-abizenak eta harremanetarako telefono zenbakia gainean idatzita.
  • Aurkezteko epea: Azaroaren 4tik abenduaren 4ra.
  • Saria: 100 euroko erosketa txartela Oarsoaldeko herri bakoitzean. Irabazleak gutuna utzi duen establezimendu berean egin beharko du gastua.
  • Epaimahaia: Hilario Arbelaitz eta Andoni Luis Aduriz.
Azken berriak

Harpidetu zaitez gure buletin irekira!
Astekarko eduki nagusiak, asteko albiste ikusienak, martxan ditugun zozketa eta egitasmoak, asteburuko egitarauen agenda eta askoz gehiago!
Ostiralero zure posta elektronikoan.

Harpidetu

Datuak ondo jaso dira. Eskerrik asko.

Izen-abizenak eta posta elektronikoa sartu behar dira.

Posta elektronikoak ez du formatu zuzena.

Arazo bat gertatu da eta ezin izan da izena eman. Jarri gurekin harremanetan mesedez eta barkatu eragozpenak (Akatsaren kodea:).

Bidasoari buruzko kalitatezko informazioa eta gertukoa jaso nahi dudalako. Euskaraz bizi nahi dudalako eta hizkuntzaren biziberritzea bultzatu nahi dudalako. Herrigintza egin nahi dudalako. Bidasoko euskarazko komunitatearen parte izan nahi dudalako. Bidasoak eta bidasoarrok behar dugulako. Zure ekarpena behar dugu, babestu tokiko euskarazko komunikabidea.

 

Agenda

Eguraldia

Iturria:tiempo.com

Azken 7 egunetako irakurrienak

 

 

 

Azken berriak

Harpidetu zaitez gure buletin irekira!
Astekarko eduki nagusiak, asteko albiste ikusienak, martxan ditugun zozketa eta egitasmoak, asteburuko egitarauen agenda eta askoz gehiago!
Ostiralero zure posta elektronikoan.

Harpidetu

Datuak ondo jaso dira. Eskerrik asko.

Izen-abizenak eta posta elektronikoa sartu behar dira.

Posta elektronikoak ez du formatu zuzena.

Arazo bat gertatu da eta ezin izan da izena eman. Jarri gurekin harremanetan mesedez eta barkatu eragozpenak (Akatsaren kodea:).

  • 943 34 03 30
  • oarsobidasoa@hitza.eus
  • Irun kalea, 8, Errenteria-Orereta 20100
  • Nor gara
  • Argitalpen politika
  • Aniztasun politika
  • Pribatutasun politika
  • Cookieak
Babesleak:
Hasi saioa HITZAkide gisa

Saioa hasten baduzu, HITZAkide izatearen abantailak baliatu ahal izango dituzu.

HITZAkide naiz, baina oraindik ez dut kontua sortu SORTU KONTUA

Zure kontua ongi sortu da.

Hemendik aurrera, zure helbide elektronikoarekin eta pasahitzarekin konektatu ahal zara, HITZAkide izatearen abantaila guztiak baliatzeko.

Sartutako datuak ez dira zuzenak.
Zure kontua berretsi gabe dago.
 
 
 
(Pasahitza ahaztu duzu?)
 
 
SARTU
 
Pasahitz berria ezarri da eta zure helbide elektronikora bidali da.
Sartutako datuak ez dira zuzenak.
 
(Identifikatu)
 
 
 
 
BIDALI
 

Ezagutu HITZAkide izatearen abantailak eta aukeratu HITZAkide izateko gustuko modalitatea

HITZAkide izan nahi dut
Aldatu zure pasahitza
Pasa hitza ondo aldatu da.
 
 
 
 
 
 
 
Aldatu
 
Oraindik ez zara HITZAkide?

Tokiko informazioa profesionaltasunez eta euskaratik, modu librean kontatzea da gure eginkizuna. Horretarako zure ekarpena beharrezkoa da, eta ongi maitatzeko modurik zintzoena da HITZAkide egitea.

Ezagutu HITZAkide izatearen abantailak eta aukeratu HITZAkide izateko gustuko modalitatea.

HITZAkide izan nahi dut

Tokiko informazioa profesionaltasunez eta euskaratik, modu librean kontatzea da gure eginkizuna. Horretarako zure ekarpena beharrezkoa da, eta ongi maitatzeko modurik zintzoena da HITZAkide egitea.