Bilatu
Sartu
  • izan HITZAKIDE
  • nor gara
  • zozketak
  • eskaintzak
  • denda
  • hemeroteka
Bilatu
  • Albisteak
    • Gaiak
      • Aisia
      • Ekonomia
      • Euskara
      • Gizartea
      • Hirigintza
      • Ingurumena
      • Jaiak
      • Kirola
      • Kultura
      • Politika
      • Udala
      • Orokorra
    • Herriak
      • Hondarribia
      • Irun
    • Generoak
      • Albisteak
      • Editorialak
      • Elkarrizketak
      • Erreportajeak
      • Iritzia
      • Kronikak
      • Publirreportajeak
  •  Multimedia
    • Argazkiak
    • Bideoak
  • Agenda
    • Zerrenda
    • Hilabetea
    • Agendan parte hartu
  • Zozketak
  • Eskaintzak
  • Denda
  • ADIMEN ARTIFIZIALA
  • Zerbitzu gida
  • Nor gara
  • Argitalpen politika
  • Aniztasun politika
  • Pribatutasun politika
  • Cookieak
  • izan HITZAKIDE
  • nor gara
  • zozketak
  • eskaintzak
  • denda
  • hemeroteka
Sartu
Kultura

XXII. Dastaketa eta Uztartze jardunaldiak, hilaren 7tik aurrera

Hondarribiko Ostalaritza Elkarteak antolatu du 22.nez. Herritarrek zortzi hitzordu izango dituzte azaroan zehar.

Ane Mendizabal Sarriegi
Hondarribia
2025/11/03

Hilaren 7tik aurrera (ostirala da) hasiko da Hondaribiko Ostalaritza Elkarteak 22.nez antolatu duen Hondarribiko Dastaketa eta Uztartze jardunaldia.

Herritarrek zortzi hitzordu izango dituzte azaroan zehar: hilaren 7an, 14an, 20an, 21ean, 22an, 27an eta 28an. Horietako zenbait bazkariak izango dira eta beste zenbait afariak. Antolatzaileen esanetan edozein momentu izango da ona ardo eta plater berezien bueltan biltzeko.

Aurten parte hartuko duten establezimenduak Tatapas Gastroteka, Arraunlari Berri, Batzoki, Badia, Danontzat Gastroteka, Abarka eta Sugarri izango dira.

Aurtengo jardunaldien helburua herriko kultura gastronomikoa zabaltzea eta ardoaren kulturan sakontzea izango da. Horretarako herriko jatetxeen laguntza izango dute elkartekideek. Aldi berean, somelierren lana ere garrantzitsua izango da bertako barietate eta izendapenak ezagutarazi eta esperientzia horietako bakoitza ahaztezin bihurtzeko.

Hainbat jatetxe, hainbat esperientzia

Hondarribiko Ostalaritza elkarteak Batzoki eta Sugarri jatetxeen proposamenak nabarmendu ditu. Iaz bezala esperientzia gastronomikoa musikarekin uztartuko dute. Bi kasuetan Iñaki Gezala, Jokin Doral, Tomas Ruti eta Mikel Urdangarin musikariek girotuko dute esperientzia. Sugarriren kasuan gainera bazkaria eskainiko dute eta esperientzia arratsaldera arte luzatuko dute. 

Aldi berean, Amaia Urdangarinek ere esperientzia berritzailea eskainiko du, proposamen informala eskainiz. “Afari informala izango den arren kalitatezko ardoak eskainiko ditugu”. Gainera Noveauko (Frantzia) Baujolais jaiarekin bat eginez, barietate horretako ardo ugari dastatzeko aukera izango dela ziurtatu du.

Ostiral honetan (hilak 7) Abarka jatetxean izango da hitzordua. Erreserbak 943 641 991 zenbakian egin behar dira. Hilaren 14an, berriz, bi hitzordu izango dira. Arraunlari Berri jatetxean (943 578 519) eta Batzoki jatetxean (943 645 364).

Hilaren 20an Badia tabernan izango da hitzordua (943 231 790) eta afari informala eskainiko dute. Hurrengo egunean (hilak 21) Denontzat Gastrotekaren txanda izango da (943 646 597). Larunbatean (hilak 22), bazkari eta merienda musikatua eskainiko du Rio Bidasoa Hoteleko Sugarri jatetxeak. 

Azkenik, azken astean bi hitzordu antolatu dituzte, biak Tatapa Gastrotekan (943 386 666). 

Azken berriak

Harpidetu zaitez gure buletin irekira!
Astekarko eduki nagusiak, asteko albiste ikusienak, martxan ditugun zozketa eta egitasmoak, asteburuko egitarauen agenda eta askoz gehiago!
Ostiralero zure posta elektronikoan.

Harpidetu

Datuak ondo jaso dira. Eskerrik asko.

Izen-abizenak eta posta elektronikoa sartu behar dira.

Posta elektronikoak ez du formatu zuzena.

Arazo bat gertatu da eta ezin izan da izena eman. Jarri gurekin harremanetan mesedez eta barkatu eragozpenak (Akatsaren kodea:).



Zerbitzu Gida

 

 

Agenda

Eguraldia

Iturria:tiempo.com

Azken 7 egunetako irakurrienak

 

 

 

Azken berriak

Harpidetu zaitez gure buletin irekira!
Astekarko eduki nagusiak, asteko albiste ikusienak, martxan ditugun zozketa eta egitasmoak, asteburuko egitarauen agenda eta askoz gehiago!
Ostiralero zure posta elektronikoan.

Harpidetu

Datuak ondo jaso dira. Eskerrik asko.

Izen-abizenak eta posta elektronikoa sartu behar dira.

Posta elektronikoak ez du formatu zuzena.

Arazo bat gertatu da eta ezin izan da izena eman. Jarri gurekin harremanetan mesedez eta barkatu eragozpenak (Akatsaren kodea:).

  • 943 34 03 30
  • oarsobidasoa@hitza.eus
  • Irun kalea, 8, Errenteria-Orereta 20100
  • Nor gara
  • Argitalpen politika
  • Aniztasun politika
  • Pribatutasun politika
  • Cookieak
Babesleak:
Hasi saioa HITZAkide gisa

Saioa hasten baduzu, HITZAkide izatearen abantailak baliatu ahal izango dituzu.

HITZAkide naiz, baina oraindik ez dut kontua sortu SORTU KONTUA

Zure kontua ongi sortu da.

Hemendik aurrera, zure helbide elektronikoarekin eta pasahitzarekin konektatu ahal zara, HITZAkide izatearen abantaila guztiak baliatzeko.

Sartutako datuak ez dira zuzenak.
Zure kontua berretsi gabe dago.
 
 
 
(Pasahitza ahaztu duzu?)
 
 
SARTU
 
Pasahitz berria ezarri da eta zure helbide elektronikora bidali da.
Sartutako datuak ez dira zuzenak.
 
(Identifikatu)
 
 
 
 
BIDALI
 

Ezagutu HITZAkide izatearen abantailak eta aukeratu HITZAkide izateko gustuko modalitatea

HITZAkide izan nahi dut
Aldatu zure pasahitza
Pasa hitza ondo aldatu da.
 
 
 
 
 
 
 
Aldatu
 
Oraindik ez zara HITZAkide?

Tokiko informazioa profesionaltasunez eta euskaratik, modu librean kontatzea da gure eginkizuna. Horretarako zure ekarpena beharrezkoa da, eta ongi maitatzeko modurik zintzoena da HITZAkide egitea.

Ezagutu HITZAkide izatearen abantailak eta aukeratu HITZAkide izateko gustuko modalitatea.

HITZAkide izan nahi dut

Tokiko informazioa profesionaltasunez eta euskaratik, modu librean kontatzea da gure eginkizuna. Horretarako zure ekarpena beharrezkoa da, eta ongi maitatzeko modurik zintzoena da HITZAkide egitea.