Bilatu
Sartu
  • izan HITZAKIDE
  • nor gara
  • zozketak
  • eskaintzak
  • denda
  • hemeroteka
Bilatu
  • Albisteak
    • Gaiak
      • Aisia
      • Ekonomia
      • Euskara
      • Gizartea
      • Hirigintza
      • Ingurumena
      • Jaiak
      • Kirola
      • Kultura
      • Politika
      • Udala
      • Orokorra
    • Herriak
      • Hondarribia
      • Irun
    • Generoak
      • Albisteak
      • Editorialak
      • Elkarrizketak
      • Erreportajeak
      • Iritzia
      • Kronikak
      • Publirreportajeak
  •  Multimedia
    • Argazkiak
    • Bideoak
  • Agenda
    • Zerrenda
    • Hilabetea
    • Agendan parte hartu
  • Zozketak
  • Eskaintzak
  • Denda
  • ADIMEN ARTIFIZIALA
  • Zerbitzu gida
  • Nor gara
  • Argitalpen politika
  • Aniztasun politika
  • Pribatutasun politika
  • Cookieak
  • izan HITZAKIDE
  • nor gara
  • zozketak
  • eskaintzak
  • denda
  • hemeroteka
Sartu
Ekonomia

[Galeria] Elikadura subirautzak urratsa aurrera egin du

40 bazkide lortu ditu momentuz proiektuak eta 100 arteko aukera eskaintzen du. 50era heltzea ez dutela zaila ikusten esan dute, "horrekin bidegaragarria litzateke".

Ikerne Zarate Gartziarena
Irun
2017/05/13

Gaur zabaldu dute LaboreTxingudi.

Gaur zabaldu ditu ateak Labore Txingudiren dendak. Lakaxitaren lehenengo solairuan kokatuta inaugurazio ekitaldia hartu du gaur eta bazkide zein bazkide ez direnak hurbildu dira bertatik bertara ezagutu eta zein produktu eskainiko dituen ezagutzera. Pozik azaldu da Dornaku Lantz Labore Txingudiko kidea, eremu fisiko bat duelako jada proiektuak eta bertako produktuak erosten hasteko aukera izango delako. Momentuz ez ditu dendak eskainiko dituen produktu guztiak, “pixkanaka” ari dira, baina horietako bakoitzaren atzean historia bat dagoela nabarmendu du Lantzek, “bidea ongi hasi dugu eta espero hala jarraitzea”. 40 bazkide lortu ditu momentuz proiektuak eta 100 arteko aukera eskaintzen du. 50era heltzea ez dutela zaila ikusten erantsi du Lantzek, “horrekin bidegaragarria litzateke”. Oinarrizko proiduktuak lehenik Olioa, arrautzak, pasta,  arto irina, gatza, kafea, azukrea, kontserbak, marmeladak, askotariko kontserbak, gazta, esnekiak, egoskariak, ogia… Oinarrizko produktu horiekin abiatu du bidea gaur Labore Txingudik, “zabaltzen joango gara produktuen gama”. Astelehen, ostegun, ostiral eta larunbatetan zabalduko ditu ateak dendak: ostegun eta astelehenetan 16:00etatik 20:30era;  eta ostiral eta larunbatetan, berriz,  09:00etatik 14:30era. Ikusteko, erosteko eta dastatzeko aukera  ere izan dute bertaratu direnak, inauguraziorako pintxoak prestatu baitituzte. Salmentan ere hasi dira. Inaugurazioaren aitzakiarekin asko izan dira lehen erosketa egin dutenak. Bazkidea izan behar da bertan erosi ahal izateko, baina lehenengo erosketa egiteko aukera izango dutela bazkide ez direnak ere azaldu du Lantzek, “erosi, produktuak probatu, ikusi eta interesatzen bazaie bazkide egin daitezen, eta horretara gonbidatu nahi dugu jendea”.
Labore Txingudi zabalik
Labore Txingudi zabalik
Labore Txingudi zabalik
Labore Txingudi zabalik
Labore Txingudi zabalik
Labore Txingudi zabalik
Labore Txingudi zabalik
Labore Txingudi zabalik
Labore Txingudi zabalik
Labore Txingudi zabalik
Labore Txingudi zabalik
Labore Txingudi zabalik
Labore Txingudi zabalik
Labore Txingudi zabalik
Labore Txingudi zabalik
Labore Txingudi zabalik
Labore Txingudi zabalik
Labore Txingudi zabalik
Labore Txingudi zabalik
Labore Txingudi zabalik
Labore Txingudi zabalik
Labore Txingudi zabalik
Labore Txingudi zabalik
Labore Txingudi zabalik
Labore Txingudi zabalik
Labore Txingudi zabalik
Labore Txingudi zabalik
Labore Txingudi zabalik
Labore Txingudi zabalik
Labore Txingudi zabalik
Labore Txingudi zabalik
Labore Txingudi zabalik
Labore Txingudi zabalik
Labore Txingudi zabalik
Labore Txingudi zabalik
Labore Txingudi zabalik
Labore Txingudi zabalik
Labore Txingudi zabalik
Labore Txingudi zabalik
Labore Txingudi zabalik
Labore Txingudi zabalik
Labore Txingudi zabalik
Labore Txingudi zabalik
Labore Txingudi zabalik
Labore Txingudi zabalik
Labore Txingudi zabalik
Labore Txingudi zabalik
Labore Txingudi zabalik
Labore Txingudi zabalik
Labore Txingudi zabalik
Labore Txingudi zabalik
Labore Txingudi zabalik
Labore Txingudi zabalik
Labore Txingudi zabalik
Labore Txingudi zabalik
Labore Txingudi zabalik
   
Azken berriak

Harpidetu zaitez gure buletin irekira!
Astekarko eduki nagusiak, asteko albiste ikusienak, martxan ditugun zozketa eta egitasmoak, asteburuko egitarauen agenda eta askoz gehiago!
Ostiralero zure posta elektronikoan.

Harpidetu

Datuak ondo jaso dira. Eskerrik asko.

Izen-abizenak eta posta elektronikoa sartu behar dira.

Posta elektronikoak ez du formatu zuzena.

Arazo bat gertatu da eta ezin izan da izena eman. Jarri gurekin harremanetan mesedez eta barkatu eragozpenak (Akatsaren kodea:).

Zerbitzu Gida

 

 

Agenda

Eguraldia

Iturria:tiempo.com

Azken 7 egunetako irakurrienak

 

 

 

Azken berriak

Harpidetu zaitez gure buletin irekira!
Astekarko eduki nagusiak, asteko albiste ikusienak, martxan ditugun zozketa eta egitasmoak, asteburuko egitarauen agenda eta askoz gehiago!
Ostiralero zure posta elektronikoan.

Harpidetu

Datuak ondo jaso dira. Eskerrik asko.

Izen-abizenak eta posta elektronikoa sartu behar dira.

Posta elektronikoak ez du formatu zuzena.

Arazo bat gertatu da eta ezin izan da izena eman. Jarri gurekin harremanetan mesedez eta barkatu eragozpenak (Akatsaren kodea:).

  • 943 34 03 30
  • oarsobidasoa@hitza.eus
  • Irun kalea, 8, Errenteria-Orereta 20100
  • Nor gara
  • Argitalpen politika
  • Aniztasun politika
  • Pribatutasun politika
  • Cookieak
Babesleak:
Hasi saioa HITZAkide gisa

Saioa hasten baduzu, HITZAkide izatearen abantailak baliatu ahal izango dituzu.

HITZAkide naiz, baina oraindik ez dut kontua sortu SORTU KONTUA

Zure kontua ongi sortu da.

Hemendik aurrera, zure helbide elektronikoarekin eta pasahitzarekin konektatu ahal zara, HITZAkide izatearen abantaila guztiak baliatzeko.

Sartutako datuak ez dira zuzenak.
Zure kontua berretsi gabe dago.
 
 
 
(Pasahitza ahaztu duzu?)
 
 
SARTU
 
Pasahitz berria ezarri da eta zure helbide elektronikora bidali da.
Sartutako datuak ez dira zuzenak.
 
(Identifikatu)
 
 
 
 
BIDALI
 

Ezagutu HITZAkide izatearen abantailak eta aukeratu HITZAkide izateko gustuko modalitatea

HITZAkide izan nahi dut
Aldatu zure pasahitza
Pasa hitza ondo aldatu da.
 
 
 
 
 
 
 
Aldatu
 
Oraindik ez zara HITZAkide?

Tokiko informazioa profesionaltasunez eta euskaratik, modu librean kontatzea da gure eginkizuna. Horretarako zure ekarpena beharrezkoa da, eta ongi maitatzeko modurik zintzoena da HITZAkide egitea.

Ezagutu HITZAkide izatearen abantailak eta aukeratu HITZAkide izateko gustuko modalitatea.

HITZAkide izan nahi dut

Tokiko informazioa profesionaltasunez eta euskaratik, modu librean kontatzea da gure eginkizuna. Horretarako zure ekarpena beharrezkoa da, eta ongi maitatzeko modurik zintzoena da HITZAkide egitea.