Irun eta Hondarribiko zortzi establezimenduk euren lan egiteko modua era publikoan azalduko dute
Gaur aurkeztu dute egitasmoa, Bidasoa Basque Breweryn
Tokiko produktuei eta establezimenduen ekoizpena balioan jartzeko, eta horrek turismo eskaintzan eragina izan dezan, Irungo eta Hondarribiko zortzi establezimenduk bat egin dute. Bi udalerrien laguntza du egitasmoak, Bidasoa Bizirik-etik bideratua.
Establezimendu bakoitzak produktuak nola lantzen dituen azalduko du esperientzia turistiko bitartez, bisita gidatu formatuan bideratuko direlarik bisitak. Horrela, tokiko produktuak erabiliz lan egiten duten negozioak daude egitasmoaren barruan.
Gelateria Italiana Papperino, Bidasoa Basque Brewery, Hiruzta txakolindegia, Ola sagardotegia, Vinoteca Mendibil, Sardaran, Danontzat tabernan eta Amona Kattalin jatetxean egingo dituzte bisita horiek. Bakoitzak data zehatz batzuk ditu bisitak egiteko, prezio konkretu eta ordutegi zehatz batekin. Horiek
Bidasoa Bizirik-en webgunean eta
Bidasoko turismo atarian kontsulta daitezke.