Bilatu
Sartu
  • izan HITZAKIDE
  • nor gara
  • zozketak
  • eskaintzak
  • denda
  • hemeroteka
Bilatu
  • Albisteak
    • Gaiak
      • Aisia
      • Ekonomia
      • Euskara
      • Gizartea
      • Hirigintza
      • Ingurumena
      • Jaiak
      • Kirola
      • Kultura
      • Politika
      • Udala
      • Orokorra
    • Herriak
      • Hondarribia
      • Irun
    • Generoak
      • Albisteak
      • Editorialak
      • Elkarrizketak
      • Erreportajeak
      • Iritzia
      • Kronikak
      • Publirreportajeak
  •  Multimedia
    • Argazkiak
    • Bideoak
  • Agenda
    • Zerrenda
    • Hilabetea
    • Agendan parte hartu
  • Zozketak
  • Eskaintzak
  • Denda
  • ADIMEN ARTIFIZIALA
  • Zerbitzu gida
  • Nor gara
  • Argitalpen politika
  • Aniztasun politika
  • Pribatutasun politika
  • Cookieak
  • izan HITZAKIDE
  • nor gara
  • zozketak
  • eskaintzak
  • denda
  • hemeroteka
Sartu
Kultura

Chef Millesime sarirako hautagai izendatu dute Iñigo Lavado

Millesime klubak Cruzcampo Gran Reserva konpainiarekin elkarlanean, Chef Millesime saria antolatu du hirugarren aldiz, eta Iñigo Lavado sukaldaria eta irundarraren jatetxea sarirako hautagai gisa izendatu dute. Hala, irabazlea aukeratu aurretik, beste proba bat gainditu beharko dute hautagaiek, eta Lavadoren kasuan, 80 eta 100 bitarteko lagunentzako bazkaria prestatu beharko du, martxoaren 13an. Proba hori gaindituz gero, maiatzaren 28an Madrilen izango den finalean parte hartuko du irundarrak. Chef Millesime Saria Millesime klubak eta Cruzcampo Gran Reserva konpainiak bultzatutako saria, erreferentziazkoa bihurtzen ari da Espainiako estatuan. Hala, Espainiako Gastronomia Akademiako Rafael Anson presidentea epaimahaiko burua izango da, eta harekin batera, sektoreko hainbat kazetarik ere parte hartuko dute. Horiek horrela, Iñigo Lavado beste zazpi sukaldariekin batera lehiatuko da; besteak beste: Mario Sandoval (Choque, Madril); Pepe Solla (Casa Solla, Galizia); Francis Paniego (Etxaurren, Errioxa); Paco Perez (Miramar eta The Mirror, Herrialde Katalanak); Juanjo Perez eta Yolanda Leon (Cocinandos, Gaztela); Kisko Garcia (Choco, Kordoba) eta Jorge Breton (La Sucursal, Herrialde Katalanak). Gastronomia deialdia, Galizian Bestalde, otsailaren 26tik 28ra bitartean, Santiagoko Forum Gastronomikoan izango da Iñigo Lavado sukaldaria. Bertan, Dialogo. Conceptos singulares, marcas y tendencias, hitzaldian parte hartuko du irundarrak. Iago Pazos sukaldari galiziarra eta Sergi Arola katalanarekin batera emango du hitzaldia, hilaren 27an, astelehenarekin.

admin
Bidasoa
2012/02/21
Iñigo Lavado sukaldaria

Iñigo Lavado sukaldaria

Millesime klubak Cruzcampo Gran Reserva konpainiarekin elkarlanean, Chef Millesime saria antolatu du hirugarren aldiz, eta Iñigo Lavado sukaldaria eta irundarraren jatetxea sarirako hautagai gisa izendatu dute.

Hala, irabazlea aukeratu aurretik, beste proba bat gainditu beharko dute hautagaiek, eta Lavadoren kasuan, 80 eta 100 bitarteko lagunentzako bazkaria prestatu beharko du, martxoaren 13an. Proba hori gaindituz gero, maiatzaren 28an Madrilen izango den finalean parte hartuko du irundarrak.

Chef Millesime Saria
Millesime klubak eta Cruzcampo Gran Reserva konpainiak bultzatutako saria, erreferentziazkoa bihurtzen ari da Espainiako estatuan. Hala, Espainiako Gastronomia Akademiako Rafael Anson presidentea epaimahaiko burua izango da, eta harekin batera, sektoreko hainbat kazetarik ere parte hartuko dute.

Horiek horrela, Iñigo Lavado beste zazpi sukaldariekin batera lehiatuko da; besteak beste: Mario Sandoval (Choque, Madril); Pepe Solla (Casa Solla, Galizia); Francis Paniego (Etxaurren, Errioxa); Paco Perez (Miramar eta The Mirror, Herrialde Katalanak); Juanjo Perez eta Yolanda Leon (Cocinandos, Gaztela); Kisko Garcia (Choco, Kordoba) eta Jorge Breton (La Sucursal, Herrialde Katalanak).

Gastronomia deialdia, Galizian
Bestalde, otsailaren 26tik 28ra bitartean, Santiagoko Forum Gastronomikoan izango da Iñigo Lavado sukaldaria. Bertan, Dialogo. Conceptos singulares, marcas y tendencias, hitzaldian parte hartuko du irundarrak. Iago Pazos sukaldari galiziarra eta Sergi Arola katalanarekin batera emango du hitzaldia, hilaren 27an, astelehenarekin.

Azken berriak

Harpidetu zaitez gure buletin irekira!
Astekarko eduki nagusiak, asteko albiste ikusienak, martxan ditugun zozketa eta egitasmoak, asteburuko egitarauen agenda eta askoz gehiago!
Ostiralero zure posta elektronikoan.

Harpidetu

Datuak ondo jaso dira. Eskerrik asko.

Izen-abizenak eta posta elektronikoa sartu behar dira.

Posta elektronikoak ez du formatu zuzena.

Arazo bat gertatu da eta ezin izan da izena eman. Jarri gurekin harremanetan mesedez eta barkatu eragozpenak (Akatsaren kodea:).

Zerbitzu Gida

 

 

Agenda

Eguraldia

Iturria:tiempo.com

Azken 7 egunetako irakurrienak

 

 

 

Azken berriak

Harpidetu zaitez gure buletin irekira!
Astekarko eduki nagusiak, asteko albiste ikusienak, martxan ditugun zozketa eta egitasmoak, asteburuko egitarauen agenda eta askoz gehiago!
Ostiralero zure posta elektronikoan.

Harpidetu

Datuak ondo jaso dira. Eskerrik asko.

Izen-abizenak eta posta elektronikoa sartu behar dira.

Posta elektronikoak ez du formatu zuzena.

Arazo bat gertatu da eta ezin izan da izena eman. Jarri gurekin harremanetan mesedez eta barkatu eragozpenak (Akatsaren kodea:).

  • 943 34 03 30
  • oarsobidasoa@hitza.eus
  • Irun kalea, 8, Errenteria-Orereta 20100
  • Nor gara
  • Argitalpen politika
  • Aniztasun politika
  • Pribatutasun politika
  • Cookieak
Babesleak:
Hasi saioa HITZAkide gisa

Saioa hasten baduzu, HITZAkide izatearen abantailak baliatu ahal izango dituzu.

HITZAkide naiz, baina oraindik ez dut kontua sortu SORTU KONTUA

Zure kontua ongi sortu da.

Hemendik aurrera, zure helbide elektronikoarekin eta pasahitzarekin konektatu ahal zara, HITZAkide izatearen abantaila guztiak baliatzeko.

Sartutako datuak ez dira zuzenak.
Zure kontua berretsi gabe dago.
 
 
 
(Pasahitza ahaztu duzu?)
 
 
SARTU
 
Pasahitz berria ezarri da eta zure helbide elektronikora bidali da.
Sartutako datuak ez dira zuzenak.
 
(Identifikatu)
 
 
 
 
BIDALI
 

Ezagutu HITZAkide izatearen abantailak eta aukeratu HITZAkide izateko gustuko modalitatea

HITZAkide izan nahi dut
Aldatu zure pasahitza
Pasa hitza ondo aldatu da.
 
 
 
 
 
 
 
Aldatu
 
Oraindik ez zara HITZAkide?

Tokiko informazioa profesionaltasunez eta euskaratik, modu librean kontatzea da gure eginkizuna. Horretarako zure ekarpena beharrezkoa da, eta ongi maitatzeko modurik zintzoena da HITZAkide egitea.

Ezagutu HITZAkide izatearen abantailak eta aukeratu HITZAkide izateko gustuko modalitatea.

HITZAkide izan nahi dut

Tokiko informazioa profesionaltasunez eta euskaratik, modu librean kontatzea da gure eginkizuna. Horretarako zure ekarpena beharrezkoa da, eta ongi maitatzeko modurik zintzoena da HITZAkide egitea.