Chef Millesime sarirako hautagai izendatu dute Iñigo Lavado
Millesime klubak Cruzcampo Gran Reserva konpainiarekin elkarlanean, Chef Millesime saria antolatu du hirugarren aldiz, eta Iñigo Lavado sukaldaria eta irundarraren jatetxea sarirako hautagai gisa izendatu dute. Hala, irabazlea aukeratu aurretik, beste proba bat gainditu beharko dute hautagaiek, eta Lavadoren kasuan, 80 eta 100 bitarteko lagunentzako bazkaria prestatu beharko du, martxoaren 13an. Proba hori gaindituz gero, maiatzaren 28an Madrilen izango den finalean parte hartuko du irundarrak. Chef Millesime Saria Millesime klubak eta Cruzcampo Gran Reserva konpainiak bultzatutako saria, erreferentziazkoa bihurtzen ari da Espainiako estatuan. Hala, Espainiako Gastronomia Akademiako Rafael Anson presidentea epaimahaiko burua izango da, eta harekin batera, sektoreko hainbat kazetarik ere parte hartuko dute. Horiek horrela, Iñigo Lavado beste zazpi sukaldariekin batera lehiatuko da; besteak beste: Mario Sandoval (Choque, Madril); Pepe Solla (Casa Solla, Galizia); Francis Paniego (Etxaurren, Errioxa); Paco Perez (Miramar eta The Mirror, Herrialde Katalanak); Juanjo Perez eta Yolanda Leon (Cocinandos, Gaztela); Kisko Garcia (Choco, Kordoba) eta Jorge Breton (La Sucursal, Herrialde Katalanak). Gastronomia deialdia, Galizian Bestalde, otsailaren 26tik 28ra bitartean, Santiagoko Forum Gastronomikoan izango da Iñigo Lavado sukaldaria. Bertan, Dialogo. Conceptos singulares, marcas y tendencias, hitzaldian parte hartuko du irundarrak. Iago Pazos sukaldari galiziarra eta Sergi Arola katalanarekin batera emango du hitzaldia, hilaren 27an, astelehenarekin.
Millesime klubak Cruzcampo Gran Reserva konpainiarekin elkarlanean, Chef Millesime saria antolatu du hirugarren aldiz, eta Iñigo Lavado sukaldaria eta irundarraren jatetxea sarirako hautagai gisa izendatu dute.
Hala, irabazlea aukeratu aurretik, beste proba bat gainditu beharko dute hautagaiek, eta Lavadoren kasuan, 80 eta 100 bitarteko lagunentzako bazkaria prestatu beharko du, martxoaren 13an. Proba hori gaindituz gero, maiatzaren 28an Madrilen izango den finalean parte hartuko du irundarrak.
Chef Millesime Saria
Millesime klubak eta Cruzcampo Gran Reserva konpainiak bultzatutako saria, erreferentziazkoa bihurtzen ari da Espainiako estatuan. Hala, Espainiako Gastronomia Akademiako Rafael Anson presidentea epaimahaiko burua izango da, eta harekin batera, sektoreko hainbat kazetarik ere parte hartuko dute.
Horiek horrela, Iñigo Lavado beste zazpi sukaldariekin batera lehiatuko da; besteak beste: Mario Sandoval (Choque, Madril); Pepe Solla (Casa Solla, Galizia); Francis Paniego (Etxaurren, Errioxa); Paco Perez (Miramar eta The Mirror, Herrialde Katalanak); Juanjo Perez eta Yolanda Leon (Cocinandos, Gaztela); Kisko Garcia (Choco, Kordoba) eta Jorge Breton (La Sucursal, Herrialde Katalanak).
Gastronomia deialdia, Galizian
Bestalde, otsailaren 26tik 28ra bitartean, Santiagoko Forum Gastronomikoan izango da Iñigo Lavado sukaldaria. Bertan, Dialogo. Conceptos singulares, marcas y tendencias, hitzaldian parte hartuko du irundarrak. Iago Pazos sukaldari galiziarra eta Sergi Arola katalanarekin batera emango du hitzaldia, hilaren 27an, astelehenarekin.