Bilatu
Sartu
  • izan HITZAKIDE
  • nor gara
  • zozketak
  • eskaintzak
  • denda
  • hemeroteka
Bilatu
  • Albisteak
    • Gaiak
      • Aisia
      • Ekonomia
      • Euskara
      • Gizartea
      • Hirigintza
      • Ingurumena
      • Jaiak
      • Kirola
      • Kultura
      • Politika
      • Udala
      • Orokorra
    • Herriak
      • Hondarribia
      • Irun
    • Generoak
      • Albisteak
      • Editorialak
      • Elkarrizketak
      • Erreportajeak
      • Iritzia
      • Kronikak
      • Publirreportajeak
  •  Multimedia
    • Argazkiak
    • Bideoak
  • Agenda
    • Zerrenda
    • Hilabetea
    • Agendan parte hartu
  • Zozketak
  • Eskaintzak
  • Denda
  • ADIMEN ARTIFIZIALA
  • Zerbitzu gida
  • Nor gara
  • Argitalpen politika
  • Aniztasun politika
  • Pribatutasun politika
  • Cookieak
  • izan HITZAKIDE
  • nor gara
  • zozketak
  • eskaintzak
  • denda
  • hemeroteka
Sartu
Gizartea

LHKPko ikasleentzako sukaldaritza ikastaroen itxiera ekitaldia egin zuten atzo

Joan zen asteartean amaitu ziren Lanbide Hastapeneko Kualifikazio Programaren (HLKP) barnean Bidasoa Bizirikek antolatu dituen zortzi sukaldaritza ikastaroak. Urtarrilaren 11tik burutu dira ikasgeletan Irun eta Hondarribiko hainbat tabernek eta ja...

admin
Bidasoa
2011/03/28
DSC_1377txikia DSC_1383txiki DSC_1414txikia

Joan zen asteartean amaitu ziren Lanbide Hastapeneko Kualifikazio Programaren (HLKP) barnean Bidasoa Bizirikek antolatu dituen zortzi sukaldaritza ikastaroak. Urtarrilaren 11tik burutu dira ikasgeletan Irun eta Hondarribiko hainbat tabernek eta jatetxek hartu dute parte. Hain zuzen ere, ostalarien eta garapen erakundearen arteko lankidetzatik abiatu eta atzo komunikabideei irekitako ekitaldi batekin itxitako asmoa. Bidasoa Bizirikeko presidente Goizane Alvarezek atzoko ekitaldia probestu nahi izan zuen ikasleak eta irakasleak zoriontzeko.

Eskualdeko sukaldarien eta Irun zein Hondarribiko ostalaritza elkarteen “inplikazioa” ezinbestekoa izan da Alvarezentzat. Bere esanetan, “HLKPko sukaldaritzako ikasleek aukera aparta izan dute arloko profesionalen eskutik klaseak jasotzeko, eta lehen eskutik ezagutzeko haien sukaldeetako espezialitateetako batzuk”.

Atzoko deialdirako, hilabete hauetan ikasitakoa erakusteko aukera izan zuten ikastaroan izena eman zuten ikasleek. Bi orduz lanean aritu ziren, etorkizunean jatetxe batean egin beharko duten bezala, ahalik eta plater gehien prestatzen, bertan bildutakoen gozamenerako.

Ikastaroak eman dituzten sukaldariak

  • Mamen Treku eta Joseba Lopetegi (Sargia taberna)
  • Iñaki Gezala (Batzoki jatetxea)
  • Angela Basabe eta Felix Manso (Gaztelumendi taberna)
  • Nacho Garcia (Abarka jatetxea)
  • Carlos Sagastizabal (Agricola taberna-jatetxea)
  • Mabel Redero (Manolo taberna)
  • Juan Jose Otero (Txuntxurro taberna)
  • Gorka Txapartegi (Alameda jatetxea)
  • Iñigo Lavado (Iñigo Lavado jatetxea)
Azken berriak

Harpidetu zaitez gure buletin irekira!
Astekarko eduki nagusiak, asteko albiste ikusienak, martxan ditugun zozketa eta egitasmoak, asteburuko egitarauen agenda eta askoz gehiago!
Ostiralero zure posta elektronikoan.

Harpidetu

Datuak ondo jaso dira. Eskerrik asko.

Izen-abizenak eta posta elektronikoa sartu behar dira.

Posta elektronikoak ez du formatu zuzena.

Arazo bat gertatu da eta ezin izan da izena eman. Jarri gurekin harremanetan mesedez eta barkatu eragozpenak (Akatsaren kodea:).

Zerbitzu Gida

 

 

Agenda

Eguraldia

Iturria:tiempo.com

Azken 7 egunetako irakurrienak

 

 

 

Azken berriak

Harpidetu zaitez gure buletin irekira!
Astekarko eduki nagusiak, asteko albiste ikusienak, martxan ditugun zozketa eta egitasmoak, asteburuko egitarauen agenda eta askoz gehiago!
Ostiralero zure posta elektronikoan.

Harpidetu

Datuak ondo jaso dira. Eskerrik asko.

Izen-abizenak eta posta elektronikoa sartu behar dira.

Posta elektronikoak ez du formatu zuzena.

Arazo bat gertatu da eta ezin izan da izena eman. Jarri gurekin harremanetan mesedez eta barkatu eragozpenak (Akatsaren kodea:).

  • 943 34 03 30
  • oarsobidasoa@hitza.eus
  • Irun kalea, 8, Errenteria-Orereta 20100
  • Nor gara
  • Argitalpen politika
  • Aniztasun politika
  • Pribatutasun politika
  • Cookieak
Babesleak:
Hasi saioa HITZAkide gisa

Saioa hasten baduzu, HITZAkide izatearen abantailak baliatu ahal izango dituzu.

HITZAkide naiz, baina oraindik ez dut kontua sortu SORTU KONTUA

Zure kontua ongi sortu da.

Hemendik aurrera, zure helbide elektronikoarekin eta pasahitzarekin konektatu ahal zara, HITZAkide izatearen abantaila guztiak baliatzeko.

Sartutako datuak ez dira zuzenak.
Zure kontua berretsi gabe dago.
 
 
 
(Pasahitza ahaztu duzu?)
 
 
SARTU
 
Pasahitz berria ezarri da eta zure helbide elektronikora bidali da.
Sartutako datuak ez dira zuzenak.
 
(Identifikatu)
 
 
 
 
BIDALI
 

Ezagutu HITZAkide izatearen abantailak eta aukeratu HITZAkide izateko gustuko modalitatea

HITZAkide izan nahi dut
Aldatu zure pasahitza
Pasa hitza ondo aldatu da.
 
 
 
 
 
 
 
Aldatu
 
Oraindik ez zara HITZAkide?

Tokiko informazioa profesionaltasunez eta euskaratik, modu librean kontatzea da gure eginkizuna. Horretarako zure ekarpena beharrezkoa da, eta ongi maitatzeko modurik zintzoena da HITZAkide egitea.

Ezagutu HITZAkide izatearen abantailak eta aukeratu HITZAkide izateko gustuko modalitatea.

HITZAkide izan nahi dut

Tokiko informazioa profesionaltasunez eta euskaratik, modu librean kontatzea da gure eginkizuna. Horretarako zure ekarpena beharrezkoa da, eta ongi maitatzeko modurik zintzoena da HITZAkide egitea.