Bilatu
Sartu
  • izan HITZAKIDE
  • nor gara
  • zozketak
  • eskaintzak
  • denda
  • hemeroteka
Bilatu
  • Albisteak
    • Gaiak
      • Aisia
      • Ekonomia
      • Euskara
      • Gizartea
      • Hirigintza
      • Ingurumena
      • Jaiak
      • Kirola
      • Kultura
      • Politika
      • Udala
      • Orokorra
    • Herriak
      • Hondarribia
      • Irun
    • Generoak
      • Albisteak
      • Editorialak
      • Elkarrizketak
      • Erreportajeak
      • Iritzia
      • Kronikak
      • Publirreportajeak
  •  Multimedia
    • Argazkiak
    • Bideoak
  • Agenda
    • Zerrenda
    • Hilabetea
    • Agendan parte hartu
  • Zozketak
  • Eskaintzak
  • Denda
  • ADIMEN ARTIFIZIALA
  • Zerbitzu gida
  • Nor gara
  • Argitalpen politika
  • Aniztasun politika
  • Pribatutasun politika
  • Cookieak
  • izan HITZAKIDE
  • nor gara
  • zozketak
  • eskaintzak
  • denda
  • hemeroteka
Sartu
Kultura

Ozeanoz gaindiko pintxo tailerra, ondareen foroa hasteko

Brasil, Kolonbia eta Euskal Herriko sukaldariek pintxoak prestatuko dituzte, bakoitzak bere herriko erara.

Asier Perez-Karkamo
Hondarribia
2016/04/12
Ondareen foroa Erreginaren baluartea

Ondare arkitektonikoa eta gastronomikoa aintzat hartzen ditu foroak

Showcooking formatuan egingo den gastronomia tailer batek emango dio hasiera bihar, asteazkenez, IV. Hondarribia Ondareen Foroari. 10:30etik 12:30era egingo dute Itsas Etxea Auditoriumean. Joan den ostiralean aurkeztu zituzten jardunaldiak. Aurten Florianopolis (Brasil) eta Popayan (Kolonbia) izango dira hiri gonbidatuak, baina Hondarribia, Iruñea eta Baiona arteko harremanean sakonduko du foroak, eta hiru hiri gotortuak izango dira jardunaldietako protagonistak. Pintxoaren Mugaz Gaindiko I. Topaketa izango da bihar goizeko tailerraren goiburua, eta mugaz gaindikoa izateaz gain, ozeanoz gaindikoa ere izango da, Brasil eta Kolonbiako hainbat sukaldarik parte hartuko baitute, Mikel Muñoz eta Iñaki Gezala hondarribiarrekin batera. Leioako Ostalaritza Eskolako ikasleak ere presente izango dira Itsas Etxean, haien artean Mohamed El Ftouh Euskadiko Ostalaritza Eskolen arteko Eusko Label Txapelketako irabazlea, tailerrean parte hartuko duelarik. “Bakoitzak bere herrialdean pintxoak nola egiten dituzten azalduko dute, bertako produktuekin, eta gainera, publikoan dauden ikasleek ere parte hartuko dute lanketa honetan”, adierazi du Arma Plaza Fundazioak. Arratsaldez segida izango du ondareen foroak, tokiko produktuek ostalari eta jatetxeei ekartzen dizkieten onuren inguruan jardungo duen mahai-inguru batekin. Alazne Uribarri HAZI Fundazioko proiektu estrategikoetako zuzendariak, Joan Lombardo sukaldari brasildarrak, Gorka Cepeda Arroka Berri jatetxeko chefak, Ander Elortegi Donostiako Villasoro hoteleko zuzendariak eta Iñigo Busto Luraki App-aren sortzaileak hartuko dute parte. IV. Hondarribia Ondareen Foroa. Egitaraua
Azken berriak

Harpidetu zaitez gure buletin irekira!
Astekarko eduki nagusiak, asteko albiste ikusienak, martxan ditugun zozketa eta egitasmoak, asteburuko egitarauen agenda eta askoz gehiago!
Ostiralero zure posta elektronikoan.

Harpidetu

Datuak ondo jaso dira. Eskerrik asko.

Izen-abizenak eta posta elektronikoa sartu behar dira.

Posta elektronikoak ez du formatu zuzena.

Arazo bat gertatu da eta ezin izan da izena eman. Jarri gurekin harremanetan mesedez eta barkatu eragozpenak (Akatsaren kodea:).

Zerbitzu Gida

 

 

Agenda

Eguraldia

Iturria:tiempo.com

Azken 7 egunetako irakurrienak

 

 

 

Azken berriak

Harpidetu zaitez gure buletin irekira!
Astekarko eduki nagusiak, asteko albiste ikusienak, martxan ditugun zozketa eta egitasmoak, asteburuko egitarauen agenda eta askoz gehiago!
Ostiralero zure posta elektronikoan.

Harpidetu

Datuak ondo jaso dira. Eskerrik asko.

Izen-abizenak eta posta elektronikoa sartu behar dira.

Posta elektronikoak ez du formatu zuzena.

Arazo bat gertatu da eta ezin izan da izena eman. Jarri gurekin harremanetan mesedez eta barkatu eragozpenak (Akatsaren kodea:).

  • 943 34 03 30
  • oarsobidasoa@hitza.eus
  • Irun kalea, 8, Errenteria-Orereta 20100
  • Nor gara
  • Argitalpen politika
  • Aniztasun politika
  • Pribatutasun politika
  • Cookieak
Babesleak:
Hasi saioa HITZAkide gisa

Saioa hasten baduzu, HITZAkide izatearen abantailak baliatu ahal izango dituzu.

HITZAkide naiz, baina oraindik ez dut kontua sortu SORTU KONTUA

Zure kontua ongi sortu da.

Hemendik aurrera, zure helbide elektronikoarekin eta pasahitzarekin konektatu ahal zara, HITZAkide izatearen abantaila guztiak baliatzeko.

Sartutako datuak ez dira zuzenak.
Zure kontua berretsi gabe dago.
 
 
 
(Pasahitza ahaztu duzu?)
 
 
SARTU
 
Pasahitz berria ezarri da eta zure helbide elektronikora bidali da.
Sartutako datuak ez dira zuzenak.
 
(Identifikatu)
 
 
 
 
BIDALI
 

Ezagutu HITZAkide izatearen abantailak eta aukeratu HITZAkide izateko gustuko modalitatea

HITZAkide izan nahi dut
Aldatu zure pasahitza
Pasa hitza ondo aldatu da.
 
 
 
 
 
 
 
Aldatu
 
Oraindik ez zara HITZAkide?

Tokiko informazioa profesionaltasunez eta euskaratik, modu librean kontatzea da gure eginkizuna. Horretarako zure ekarpena beharrezkoa da, eta ongi maitatzeko modurik zintzoena da HITZAkide egitea.

Ezagutu HITZAkide izatearen abantailak eta aukeratu HITZAkide izateko gustuko modalitatea.

HITZAkide izan nahi dut

Tokiko informazioa profesionaltasunez eta euskaratik, modu librean kontatzea da gure eginkizuna. Horretarako zure ekarpena beharrezkoa da, eta ongi maitatzeko modurik zintzoena da HITZAkide egitea.